Privacyverklaring

Privacyverklaring

De Ruijter Strategie, gevestigd aan Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

De Functionaris Gegevensbescherming van De Ruijter Strategie is te bereiken via info@deruijter.net of (020) 6250214.

Persoonsgegevens die wij verwerken

De Ruijter Strategie verwerkt de persoonsgegevens die de bezoeker aan ons verstrekt via het Contactformulier. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

-Voor- en achternaam
-E-mailadres

De Ruijter Strategie verwerkt geen persoonsgegevens die niet zelf door de bezoeker achtergelaten worden. Ook gebruiken we geen social media plugins en verwerken wij geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens.

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze deze met toestemming van ouders of voogd zelf achterlaten. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@deruijter.net, dan verwijderen wij deze informatie.

De Ruijter Strategie verwerkt uw achtergelaten persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren (naar aanleiding van uw vraag)
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens?

De Ruijter Strategie bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor u uw gegevens heeft achtergelaten.

Delen van persoonsgegevens met derden

De Ruijter Strategie deelt uw persoonsgegevens uitsluitend met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van een overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. De Ruijter Strategie blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt De Ruijter Strategie uw persoonsgegevens aan andere derden uitsluitend met uw nadrukkelijke toestemming.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

De Ruijter Strategie neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met de functionaris Gegevensbescherming via info@deruijter.net.

“Er bestaan geen slechte scenario’s, alleen slechte voorbereidingen.”

Paul de Ruijter

“Met beeld en taal kun je de toekomst nu al vormgeven.”

Jolanda van Heijningen

“Je kunt de toekomst niet voorspellen, maar je deze wel voorstellen.”

Renate Kenter

“Het verleden laat zien hoe onvoorspelbaar de toekomst is.”

Friso van Nimwegen

“De complexiteit van de toekomst vraagt om multidimensionaal denken, anticiperen en handelen.”

Sharda Tewari

“Goed voorbereid zijn is beter dan hopen dat het goed komt.”

Reinier Hattink

“Onderzoek doen naar de toekomst is het mooiste dat er is.”

Femke Pennink

“Zonder duidelijk strategisch doel ben je een speelbal van de omstandigheden.”

Kwint Kramer

“Om na te kunnen denken over de toekomst, moet je zelf de cijfers op orde hebben”

Jannie Pruimers-Lanenga

“Het ontdekken van verbanden tussen data en trends blijft fascinerend.”

Iris Lijkendijk